Babagan kita

Pabrik Plastik Xishun

Xishun Plastics didegaké ing taun 1996, minangka produksi, penjualan, ngolah lembaran akrilik minangka salah sawijining perusahaan sing diduweni kabeh. Xishun plastik wis extrusion bahan tanduran produksi plate, casting bahan piring produksi tanduran lan proses proses akrilik tanduran Processing, sawijining account GARY, wis didol uga ing luwih saka 50 negara lan wilayah, lan wis dadi perusahaan penting ing produksi piring PMMA domestik. Kualitas lan layanan sawise-sales wis dipuji lan diakoni dening wong ing industri. Xishun Plastics ngenalake teknologi sing dipercaya lan pengalaman manajemen produksi ing omah lan ing luar negeri. Produk utama yaiku lembaran PMMA (kelas ekstrusi, kelas casting), monomer MMA lan kerajinan akrilik, ing ngendi piring bisa diprodhuksi kanthi spesifikasi lan warna sing beda-beda miturut syarat pelanggan.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, pabrik kita terus maju kanthi jaman, netepi tujuan manajemen perusahaan "pembangunan sing amba lan jero, win-win", pasukan teknis sing kuwat, ngupayakake kaslametan kanthi kualitas, ngupayakake pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, lan ngupayakake pangembangan kanthi bakat. Nggawe pabrik kita njaga momentum pembangunan sing apik ing kompetisi pasar. Skala pabrik mundhak saben taun, lan keuntungan ekonomi mundhak saben taun. 

Kabutuhan sampeyan, kesadaran kita! We janji: "layanan nimbang, produk kualitas, prices preferential", tansah netepi "kualitas pisanan, customer pisanan" waé, kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk apik. 

Ngembangake pasar minangka tujuan kita, kita bakal nambah tingkat layanan, ngupayakake nggawe nilai produk, kita gelem nguatake komunikasi, kerjasama sing tulus, pembangunan umum, lan gabung tangan kanggo nggawe masa depan sing luwih apik.

Kanthi luwih saka 24 taun pengalaman, XISHUN akrilik wis menang apik banget kanggo profesionalisme lan kualitas produk banget. Yen ana kasempatan yen kita bakal kerjo bareng ing mangsa ngarep, XISHUN bakal manteb ing ati dadi partner dipercaya!

 

about us

Pameran perusahaan

show-13
show-23
show-12
show10
PMMA acrylic
acrylic exhibit
cast acrylic
extrusion acrylic
show-11

Kontak karo Kita

EMAIL

xishunplastic@garychina.com

ALAMAT

No.1 Dieshizhihekou, Yangda Rd., Lunjiao, distrik Shunde, kutha Foshan, Provinsi Guangdong

Kasedhiya jam 8.00 nganti 18.00

+86 0757 27886999

+86 181 3853 6118

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita