TENTANG KAMI

Pabrik Plastik Xishun

Xishun Plastics diadegkeun dina taun 1996, mangrupikeun produksi, penjualan, ngolah lambar akrilik salaku salah sahiji perusahaan anu sapinuhna. palastik Xishun boga pabrik produksi plat Tonjolan kelas, casting pabrik produksi plat kelas jeung pabrik processing prosés akrilik, brand na GARY, geus dijual ogé di leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, sarta geus jadi hiji perusahaan penting dina produksi plat PMMA domestik. Kualitas sareng jasa saatos-jualan parantos dipuji sareng diakui ku jalma-jalma di industri. Xishun Plastics ngenalkeun téknologi dipercaya sareng pangalaman manajemén produksi di bumi sareng di luar negeri. Produk utama nyaéta lambar PMMA (kelas ékstrusi, kelas tuang), monomér MMA sareng karajinan akrilik, dimana pelat tiasa diproduksi dina spésifikasi sareng warna anu béda-béda dumasar kana sarat palanggan.

Sanggeus taun pangwangunan, pabrik urang tetep Pace jeung jaman, taat kana tujuan manajemén perusahaan tina "lega tur profound, ngembangkeun win-win", gaya teknis kuat, strives pikeun survival ku kualitas, strives pikeun ngembangkeun ku sains jeung téhnologi, jeung strives pikeun ngembangkeun ku bakat. Jieun pabrik urang ngajaga moméntum alus ngembangkeun dina kompetisi pasar. Skala pabrik naék unggal taun, sareng kauntungan ékonomi naék unggal taun. 

Kabutuhan anjeun, realisasi kami! Urang janji: "layanan considerate, produk kualitas, harga preferential", salawasna taat kana "kualitas kahiji, customer munggaran" Tujuan, nyadiakeun Anjeun sareng produk alus. 

Ngembangkeun pasar mangrupikeun tujuan urang, urang bakal ningkatkeun tingkat palayanan, narékahan pikeun nyiptakeun nilai produk, urang daék nguatkeun komunikasi, kerjasama anu ikhlas, pangwangunan umum, sareng ngahijikeun leungeun pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

Kalawan leuwih ti 24 taun pangalaman, XISHUN acrylic geus meunang renown pohara alus pikeun profesionalisme urang jeung kualitas produk alus teuing. Mun aya wae kasempetan nu urang bakal cooperate dina mangsa nu bakal datang, XISHUN bakal yakin janten pasangan dipercaya anjeun!

 

about us

acara parusahaan

show-13
show-23
show-12
show10
PMMA acrylic
acrylic exhibit
cast acrylic
extrusion acrylic
show-11

Kontak Jeung Kami

EMAIL

xishunplastic@garychina.com

ALAMAT

No.1 Dieshizhihekou, Yangda Rd., Lunjiao, distrik Shunde, kota Foshan, Propinsi Guangdong

Sadia jam 8 nepi ka 18 WIB

+86 0757 27886999

+86 181 3853 6118

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami