TAROS KAMI

Alamat: No.1 Dieshizhihekou, Yangda Rd., Lunjiao, distrik Shunde, kota Foshan, Propinsi Guangdong

Telepon: +86 0757 27886999

Mob/Whatsapp/Wechat: +86 18138536118

Surélék: mark@garychina.com

Jam: Jam Gawé: Senén-Saptu 8:30 am nepi ka 5:30 pm

Jam séjén: Senén-Saptu: pesen direspon dina 24 jam. Minggu: pesen direspon dina 48 jam.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami